Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adresy hvězd

Julia Roberts

Julia Roberts

C/O International Creative Management
8942 Wilshire Blvd.
Beverly Hills, CA 90211
USA

Britney Spears

Britney Spears

P.O. Box 250 Osyka, MS 39657

Angelina Jolie

Angelina Jolie

C/O William Morris Agency
151 El Camino Drive
Beverly Hills, CA 90212
USA

http://real.coolio.cz/x/angelina_jolie_tatoo.png

Madonna

Madonna


E-mail:
fanmail@madonnafanclub.com
Pošta:
ICON/OMFC
8491 Sunset Boulevard #485
West Hollywood, California 90069-1911
USA

Daniel Radcliffe (Harry Potter)

Daniel Radcliffe (Harry Potter)
c/o BBC
P.O. Box 1116
Belfast BT2 7AJ
United Kingdom

Email:page@danradcliffe.co.uk

http://www.danielradcliffepictures.org/daniel-radcliffe.jpg

Rupert Grint (Ron Weasly)

Rupert Grint (Ron Weasley)
c/o Peters Fraser Dunlop
503/504 The Chambers
Chelsea Harbour
Lots Road
London
SW10 0XF
United Kingdom

Email:Rupert@rupertgrint.co.uk

http://www.teenidols4you.com/blink/Actors/rupert_grint/TI4U_u1145367709.jpg

Emma Watson (Hermiona Grangerová)

Emma Watson (Hermiona Grangerová)
c/o Harry Potter And The Chamber Of Secrets Productions
Leavesden Studios
PO Box 3000
Leavesden, Herfordshire
WD2 7LT
United Kingdom

Email:emmawatson.net@gmail.com

Tom Felton (Draco Malfoy)

Tom Felton (Draco Malfoy)
c/o Harry Potter and the Chamber
Of Secrets Productions
Leavesden Studios
PO Box 3000
Leavesden, Hertfordshire
WD2 7LT
United Kingdom

Obrázek “http://st.blog.cz/p/polinoli.blog.cz/obrazky/603547.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Toto už není adresa hvězdy

Johny Depp

Profese:Herec Datum narození:09.06.1963 Místo narození:Owensboro, Kentucky, USA Znamení:Blíženci Ve zkratce:Na levé ruce má osm jizev, protože řezáním do vlastního těla si zaznamenává různé životní události. Filmografie:

2007 Piráti z Karibiku - Na konci světa (Pirates of the Caribbean: At World's End) ...Jack Sparrow
2006 Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže (Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest) ...Jack Sparrow
2004 Libertin (Libertine, The) ...Rochester
2004 Hledání Země Nezemě (Finding Neverland) ...Sir James Matthew Barrie
2004 Tajemné okno (Secret Window) ...Mort Rainey
2003 Kdysi dávno v Mexiku (Once Upon a Time in Mexico) ...Sands
2003 Piráti z Karibiku - Prokletí Černé Perly (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) ...Jack Sparrow
2001 Z pekla (From Hell) ...Inspector Frederick Abberline
2001 Kokain (Blow) ...George Jung
2000 Lowell Blues: The Words of Jack Kerouac ...Reader
2000 Muž, který plakal (Man who cried) ...Cesar
2000 Čokoláda (Chocolat) ...Roux
2000 Než se setmí (Before Night Falls) ...Lt. Victor
1999 Devátá brána (The Ninth gate) ...Dean Corso
1999 Astronautova žena (Astronaut's Wife, The) ...Commander Spencer Armacost
1999 Pramen (Source, The) ...Jack Kerouac
1999 Ospalá díra (Sleepy Hollow) ...Ichabod Crane
1998 Strach a hnus v Las Vegas (Fear and Loathing in Las Vegas) ...Raoul Duke
1997 Bojovník (Brave, The) ...Raphael
1997 Krycí jméno Donnie Brasco (Donnie Brasco) ...Donnie Brasco/Joseph D. 'Joe' Pistone
1995 Tom Petty and the Heartbreakers: Playback ...Eddie
1995 V poslední chvíli (Nick of Time) ...Gene Watson
1995 Mrtvý muž (Dead Man) ...William Blake
1995 Don Juan DeMarco (Don Juan DeMarco) ...Don Juan
1994 Ed Wood (Ed Wood) ...Ed Wood
1993 Benny a Joon (Benny & Joon) ...Sam
1993 Arizona Dream (Arizona Dream) ...Axel Blackmar
1993 Co žere Gilberta Grapea (What's Eating Gilbert Grape) ...Gilbert Grape
1991 Freddyho smrt - Poslední noční můra (Freddy's Dead: The Final Nightmare) ...Teen on TV
1990 Střihoruký Edward (Edward Scissorhands) ...Edward Scissorhands
1990 Uplakánek (Cry-Baby) ...Wade "Cry-Baby" Walker
1986 Nahromaděný vztek (Slow Burn) ...Donnie Fleischer
1986 Četa (Platoon) ...Private Gator Lerner
1985 Soukromý víkend (Private Resort) ...Jack
1984 Noční můra v Elm Street (Nightmare On Elm Street, A) ...

www.thejohnnydeppcollective.com www.geocities.com/tsakuge www.johnnydeppfan.com Johny Depp na www.super.cz     

Emma Watson

Profese:Herečka Datum narození:15.04.1990 Místo narození:Oxford, Anglie Znamení:Beran Životopis: Emma Watsonová sbírala herecké zkušenosti v různých divadelních představeních už od malička. V sedmi letech vyhrála hlavní cenu ve školní soutěži v recitaci poezie.Se svou filmovou postavou má prý společnou lásku ke kočkám. Emma zbožňuje zvířata, ale kočky nejvíc, doma má dvě jménem Bubbles a Domino. Její nejoblíbenější postavou z knihy je rovněž Hagrid, neboť navzdory tomu, že je to obr, dokáže být velmi citlivý.

Emma Watsoni počtvrté ztvárňuje lehce knihomolskou, ale velmi vřelou Hermionu Grangerovou, která se ve čtvrtém dílu vrhá i do jiných dobrodružství, než jsou ta, která jsou vepsána v knihách. Její role Hermiony byla sice první příležitostí, kterou ji svět profesionálního herectví nabídl, avšak její přirozený talent byl zřejmý již od raných let.

Její vynikající výkon v roli Hermiony jí po světě zajistil přízeň fanoušků a prestižní cenu AOL Award v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli, kterou získala hned dvakrát. Samozřejmě za Harry Potter a Tajemná komnata a Harry Potter a Vězeň z Azkabanu. Za roli v Harry Potter a vězeň z Azkabanu získala díky čtenářům časopisu Total Film cenu Best New Performer. Emma se v současné době snaží skloubit hereckou kariéru se školními aktivitami.

Baví ji hokej, házená, tenis a atletika. Zajímá se o umění a chlubí se tím, že má ve filmovém ateliéru tu nejbarevnější a nejlépe zkrášlenou skříňku na oblečení. Mezi její oblíbené aktivity také patří navštěvování přátel a rodiny, cestování, tanec (street jazz, hip hop, salsa a také klasické tance, které si mohla vyzkoušet i před kamerou u příležitosti plesu v Harry Potter a Ohnivý pohár) a zpěv. Filmografie:

2007 Harry Potter a Fénixův řád (Harry Potter and the Order of the Phoenix) ...Hermione Granger
2006 Children's Party at the Palace, The ...Hermione Granger
2001 Harry Potter and the Sorcerer's Stone ...Hermione Granger

Emma Watson na www.super.cz 

 

http://img106.imageshack.us/img106/1470/em6jq2.jpg

http://gallery.emma-watson.cz/albums/userpics/Emma%20157%20wallpaper%20MOJE%20V%DDROBA.jpg

 

http://www.arya-guillory.estranky.cz/img/picture/17/smilies_2.5.gif

 

Avril Lavigne

Avril Lavigne

Zpěvačka

Datum narození: 27.09.1984 Místo narození: Napanee, Ontario, Canada Znamení: Váhy Životopis: Avril není typickou mladou popovou princeznou, ve skutečnosti je přesný opak Britney Spears. Je divoká skejtařka, která má ráda punk-rokovou hudbu. Avril má mladší sestru a staršího bratra. Se zpěvem začala již ve dvou letech v místním kostelním sboru. V tomto sboru zpívala do svých deseti let. Krátce poté, díky svému pěveckému nadání vyhrála hlavní cenu v soutěži místní rozhlasové stanice. Touto cenou byla cesta do Ottawy, kde si zazpívala duet se slavnou zpěvačkou Shania Twain. Ve svých 13 letech začala psát své vlastní písně a hrát na kytaru. Filmografie:

2006 Fast Food Nation (Fast Food Nation) ...Alice
2004 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 ...Performer
2004 New Year's Eve with Carson Daly ...Performer
2003 Weird Al Presents Al-TV ...Interviewee

Diskografie:

2004 Under My Skin  
2003 My World (cd + dvd)  
2002 Let Go  
2002 Complicated (singl)  
2002 Sk8er Boi (singl)

Kontakt: Avril Lavigne
Arista Records
6West 57th Street
New York
USA Odkaz na Avril Odkaz na Avril Lavigne  Avril LavigneAvril Lavigne

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

OOOOOOOOO

(Wanessa, 23. 4. 2009 15:55)

Kokotiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: OOOOOOOOO

(Anonym, 19. 9. 2020 22:49)

Užitečné. Žádné kokotiny

celebrity

(Amanda, 22. 12. 2012 10:14)

hello.This is very nice blok. bye bye

The all american rejects

(Sája, 26. 1. 2010 14:37)

Hojky...prosímtě zoufale scháním adresu pro autogram skupiny the all american rejects...prosím jestli ji tu někdo má písněte mi e-mail.....sarusenka1@seznam.cz...prosím ozvěte si mi děkuju

Autogramy

(Sisnika, 2. 10. 2009 11:21)

Já mám zájem, adreska na blog?

Simple Plan

(Katherine Desrosiers, 11. 12. 2008 16:06)

Ahoj,byla bych ráda,kdyby jsi sem dala i adresu na Simple Plan.Děkuji a ahojík příští návštěvě.

blog

(konik, 4. 10. 2008 13:35)

sry zapoměla jsem blog.
konik009900.blog.cz

autogrami

(konik, 4. 10. 2008 13:34)

Sbíráš autogrami? Sháníš fotky? Tak neváhej a podívej se na můj blog do rubriky fotky k podpisu a napiš jestli nějaké chceš. Je jich tam spoustu. A jestli sháníš nějakou adresu zahraničních celebrit tak napiš do komentářů bud v adresách na přání nebo na hl.stránce.
Díky za pozornost.